1. Start
  2. Scherm indelingen

Hoe pas ik bestaande schermindelingen aan?

In dit artikel leggen we uit hoe je aanpassingen kunt doen (o.a. kleur, indeling) aan je bestaande schermindelingen

Klik links in het menu op Schermindelingen vanuit je Dashboard.

Je komt nu op de pagina met je schermindelingen. Klik op het potloodicoontje bij de schermindeling van jouw keuze.

Wijzig de instellingen naar jouw voorkeur. In onderstaand voorbeeld hebben we de kleur aangepast en hebben we de indeling naar de rechterkant verplaatst.

Als je klaar bent, klik je op Volgende.

In het volgende scherm kun je kiezen of je de programmering van de schermindeling ook wilt aanpassen. Indien dit niet het geval is, klik je weer op Volgende.

Vervolgens kun je de mediaspelers kiezen waar de schermindeling op moet afspelen. Je vinkt ze dan aan. Klik vervolgens op Opslaan.

Er verschijnt een pop-up met de vraag of je wilt opslaan of wilt opslaan en synchroniseren. Als je de wijzigingen gelijk op het scherm wilt zien, kies je voor Opslaan en Synchroniseren. Als je dit niet doet, zullen de wijzigingen automatisch verschijnen na de nachtelijke update of als er eerder een handmatige synchronisatie plaatsvindt.