Toon Sharepoint informatie op je narrowcasting beeldschermen

Met de Sharepoint widget kan jij je nieuwsberichten vanuit Sharepoint tonen op jouw narrowcasting beeldschermen.

Met de SharePoint widget kun je eenvoudig jouw SharePoint-sites koppelen aan het CMS, zodat je snel en gemakkelijk nieuwsberichten kunt tonen op jouw narrowcasting beeldschermen.

Als er geen nieuwsberichten op de site staan, zul je in de widget zien dat er geen data beschikbaar is. Controleer dan of je wel een bericht hebt geplaatst op de Sharepoint Site.

Configuratie van de SharePoint Widget
Het instellen van de widget is eenvoudig en kan in een paar stappen worden voltooid. Volg deze stappen om jouw Microsoft-account te koppelen met het CMS:

In het invoerveld "Site" van de widget, zorg ervoor dat de site namen exact hetzelfde zijn als je ze ziet in SharePoint.

Microsoft Account Koppelen
Log in met je Microsoft-account om de koppeling te maken tussen SharePoint en het CMS.

De pagina moet een interne communicatiesite zijn.

De gebruiker waarmee je inlogt, moet toegang hebben tot de SharePoint-pagina die je wilt laten zien. Zorg ervoor dat de gebruiker is vermeld onder de knop "Toegang tot site" rechtsboven op een SharePoint-pagina.

Toegang tot Pagina's
Zorg ervoor dat je de juiste toegangsrechten hebt tot de SharePoint-pagina's die je wilt tonen via de widget.

De enige afbeelding die de widget kan weergeven, zijn de afbeeldingen die zijn opgenomen in de kop van het nieuwsbericht. Afbeeldingen die in de tekst zijn opgenomen, worden niet getoond. Standaardafbeeldingen van Microsoft (bijvoorbeeld uit sjablonen) zullen NIET worden getoond.

Als er geen afbeelding is aanwezig, wordt het Sharepoint logo als placeholder getoond.

Na het voltooien van deze stappen, kun je direct nieuwsberichten van je SharePoint-site weergeven op je narrowcasting schermen.

Heb je verdere vragen of hulp nodig bij de configuratie? Neem dan gerust contact op met onze supportafdeling.