Hoe beheer ik categorieën?

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je categorieën voor je clips kunt maken en beheren.

Om je clips te categoriseren, maak je eerst een categorie aan in het CMS.

Klik op fragmenten in het menu aan de linkerkant van je scherm:

Zodra je in het gedeelte met clips bent, klik je op categorieën beheren:

Een pop-up venster wordt geopend waarmee je een categorie kunt maken met het Scherm­afbeelding 2024-08-28 om 11.31.11teken:

Er verschijnt een gebied waarin je de naam van de categorie kunt invoeren die je wilt maken. Zodra je klaar bent met de naam, hoef je alleen nog maar de categorie op te slaan:

Als je een categorie wilt verwijderen, klik dan opnieuw op "categorieën beheren" in het gedeelte met clips en klik op het Scherm­afbeelding 2024-08-28 om 11.32.27teken.

Vergeet niet op de opslaan-knop te klikken zodra je klaar bent!