1. Start
  2. Afspeellijsten

Hoe bekijk ik een voorbeeld van mijn afspeellijst?

In dit artikel leggen we uit hoe je een preview van je afspeellijst kunt bekijken

Ga naar Afspeellijsten links in het menu vanuit je Dashboard.

Er verschijnt een lijst met al je afspeellijsten. Ga naar de rij van de afspeellijst waarvan je de preview ilt zien en klik op play knop icoontje.

Er zal nu een voorbeeld van de afspeellijst afspelen in een pop-up. Aan de rechterkant zie je alle fragmenten die in je afspeellijst zitten.