Hoe deel ik mijn fragmenten met andere gebruikers?

In dit artikel leggen we uit hoe je fragmenten met andere gebruikers kunt delen

Je kunt als je onderdeel bent van een Company met meerdere gebruikers, je content delen met andere gebruikers binnen de Company. Ga naar Fragmenten links in het menu vanuit je Dashboard. Je komt nu in het overzicht van je fragmenten. Klik rechts op de puntjes  bij het fragment dat je wilt delen en vervolgens op Delen.

.

Je kunt nu kiezen met welke gebruikers je het fragment wilt delen; om alle gebruikers tegelijk te selecteren, vink je het vinkje bij Selecteer Alle Gebruikers aan. Klik vervolgens op Opslaan.

Het fragment is nu beschikbaar voor de betreffende gebruiker(s) in de lijst van Fragmenten als er in de meest linker filter wordt gekozen voor weergave 'Gedeeld met mij'.