Wachtwoord herstellen

Ontdek de stappen om je wachtwoord te herstellen als je het bent vergeten, zodat je snel weer toegang hebt tot je account.

Klik op de Wachtwoord Vergeten? knop op de login pagina.

Er verschijnt een pop-up. Hierin vul je het emailadres in wat is gekoppeld aan je account en je klikt op Bevestig.

Je ontvangt een email in je mailbox met een herstel link. Als je hierop klikt, verschijnt er een pop-up waarin je een nieuw wachtwoord in kunt vullen. In het veld eronder dien je hetzelfde wachtwoord nogmaals in te vullen.

Druk op Bevestig. Je kunt vanaf nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.