Inloggen in je account

Leer hoe je veilig inlogt op je account op het narrowcasting portaal voor directe toegang tot je contentbeheer.

Ga naar https://app.cms-ds.com/ en vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in die je hebt gekregen:

Klik op Login.

Wil je liever inloggen met je social media account? Klik rechts op Google, Twitter of Facebook.

Als je dit hebt gedaan, verschijnt er een pop-up om in te loggen in je social media om de connectie te maken met ons portaal. Vul je inloggegevens daarvan in om de permissie te activeren. Vervolgens kun je de inloggegevens gebruiken van je social media account om in te loggen in ons portaal.