Hoe maak ik een ICS URL aan voor de verjaardagen widget?

Dit document kan gebruikt worden door gebruikers van Office 365 en Outlook.

Maak de verjaardagen aan.

Je maakt een verjaardag als evenement als volgt aan.

1. Dubbel klik op de datum waarop de verjaardag is
  2. Geef als titel de naam van de jarige
  3. Schuif het vinkje van gedurende hele dag naar rechts
  4. Selecteer bij herhalen jaarlijks
  5. Klik op Opslaan

Let op: Deze handleiding werk niet via de app van Office 365, je moet inloggen op https://outlook.office.com/ met je e-mail gegevens en daar onderstaande stappen uitvoer

Download je ICS URL

Voer onderstaande stappen uit om je persoonlijke ICS URL te downloaden die je later in kunt voeren in de Verjaardag widget

1)Klik op het tandwiel rechtsboven

2) Klik onderin op Alle Outlook-instellingen weergeven

3) Selecteer links Agenda

4) Selecteer Gedeelde agenda’s

5) Publiceer je agenda (selecteer je agenda, kies machtiging kan alle details weergeven en klik dan op Publiceren. Je ziet dan:

Maak de widget aan

Volg onderstaande stappen om de Verjaardag widget aan te maken

1. Klik op Maak - Fragment
  2. Ga naar de Verjaardagen widget en maak een nieuwe aan
  3. Voer alle velden in en selecteer bij Verjaardag invul soort: ICAL. Voer daar de ICS die je gekopieerd hebt bij Stap 2 in en zie rechts in in de Preview  de verjaardagen van aankomende 7 dagen