Hoe gebruik je de Afspeelvolgorde?

Met Afspeelvolgorde kun je de volgorde bepalen waarin afspeellijsten worden afgespeeld. Dit artikel legt uit hoe het werkt.

Met Afspeelvolgorde kun je bepalen in welke volgorde afspeellijsten worden afgespeeld. Om deze functie te gebruiken, ga je naar de pagina Afspeellijsten of Schema en klik je op de knop Afspeelvolgorde. Er wordt een pop-upvenster geopend.

Als je account zowel staande als liggende apparaten bevat, verschijnt er een vervolg keuzemenu om de overeenkomstige weergavestand te kiezen.

Alle geactiveerde afspeellijsten van alle spelers met de gekozen weergavestand worden weergegeven.

Om de volgorde van een afspeellijst in te stellen, sleep je de afspeellijst omhoog of omlaag met de muis.

Als u een afspeellijst naar boven wilt verplaatsen (eerste afspeellijst om af te spelen), klikt u op

Als u een afspeellijst naar de knop (nieuwste afspeellijst om af te spelen) wilt verplaatsen, klikt u op

Beperkingen

• Alleen geactiveerde afspeellijsten kunnen worden gecontroleerd.
  • Afspeellijsten waarvan de opheffingsoptie is ingeschakeld, worden niet weergegeven.
  • De functie Afspeelvolgorde moet zijn geactiveerd voor je account. Neem contact op met je leverancier om deze functionaliteit te activeren.