Samsung Tizen 4.0 Schermconfiguratie handeiding

Hoe een Samsung Tizen 4.0-scherm te configureren voor digitaal signage gebruik

Samsung DB-J, QB, QM Serie Schermconfiguratiehandleiding

Hoe configureer je een Samsung DB-J, QB, QM serie scherm

1: Monitor aansluiten

• Verbind de monitor met netwerk en stroomvoorziening.
  • Zet de aan/uit-schakelaar op de achterkant van het scherm op 'Aan'.
  • Zet het scherm aan met de afstandsbediening.

2: Installatie

Wanneer het scherm voor de eerste keer wordt ingeschakeld, word je automatisch door een instellingenmenu geleid. Dit omvat 6 stappen:

1. Selecteer de gewenste taal (Nederlands).

2. Kies (Basisinstellingen).

3. Kies liggend of staand (Liggend).

4. Auto Power Off.

5. Kies URL Launcher.

6. Selecteer URL Launcher. Een toetsenbord verschijnt waar je de URL moet invoeren:

http://connect-sssp.cms-ds.com/tizen4

7. Selecteer 'Klaar' en ga naar de volgende stap.
  8. Verbinden met RM Server (Overslaan).
  9. Stel de datum en tijd in.

10. Je bent klaar met de installatie. Selecteer 'OK'. Je wordt nu naar het onderstaande menu geleid, of druk op de Home-knop op de afstandsbediening en vervolgens op het URL Launcher-scherm.

Het scherm zal de Tizen-app downloaden en vervolgens verbinding maken met de Easyscreen-server.

Als het scherm nog niet geregistreerd is, verschijnt het startscherm van easyscreen.tv. Je kunt nu je hardware in je narrowcasting-account bekijken en fragmenten vanuit daar aanmaken. Je vindt een uitleg over hoe je aan de slag kunt in je account op:

http://support.cms-ds.com/en/ zoek naar 'Getting Started'.

Controleer firmware:

• Afstandsbediening > Menu > Ondersteuning > Contact Samsung

• 03-08-2023: Laatste Firmware T-KTM2ELAKUC-2420.0

Als er problemen zijn, neem dan contact op met je leverancier.