Toon Sharepoint informatie op je narrowcasting beeldschermen

Met de Sharepoint widget kan jij je nieuwsberichten vanuit Sharepoint tonen op jouw narrowcasting beeldschermen.

Aangepaste velden

Om de SharePoint-widget naar behoren te configureren, moet je enkele aangepaste velden invullen. Laat deze velden aanmaken door je contactpersoon bij Support!

Volg daarna deze stappen:

1. Inloggen in het CMS: Ga naar het CMS en log in op je profiel.

2. Navigeer naar Aangepaste Velden: Klik op "Aangepaste velden" in je account.

3. Invullen van Aangepaste Velden:

• SharePoint Client ID: Dit ID wordt gegenereerd in SharePoint.
    • SharePoint Client Secret: Dit geheime kenmerk wordt ook gegenereerd in SharePoint.
    • SharePoint-domein: Voer de URL in van je SharePoint-site zonder 'https://'.
      • Bijvoorbeeld: "organisatie.sharepoint.com".
    • SharePoint Tenant ID: Vraag je beheerder om deze ID. Sla vervolgens de ingevulde gegevens op.

Waarschuwing

De eerste keer dat je de widget activeert, zal deze proberen alle bestanden van de sites of sub-sites op te halen. Dit kan even duren, afhankelijk van het aantal sub-sites.

Dit artikel voorziet je van de nodige informatie om de SharePoint-widget in het CMS aan te passen en te optimaliseren voor jouw specifieke behoeften. Volg deze stappen zorgvuldig om een naadloze integratie van je SharePoint-inhoud op digitale schermen te bereiken.

Widget aanmaken

Bij het maken van de SharePoint-widget zijn er twee stappen die je moet voltooien.

Stap 1: Configuratie

Als je sub-sites hebt, kun je ze toevoegen door op het plus-icoon te klikken. Vul alleen de naam van de site in zoals vermeld in de URL. Bijvoorbeeld, als de URL is "https://example.sharepoint.com/sites/testing", is de naam "testing".

Daarnaast moet je het aantal nieuwsitems invullen dat je per site wilt weergeven en hoe lang je wilt dat ze op het scherm blijven.

Stap 2: Vormgeving

Vul de aangepaste kleur in die je wilt gebruiken en upload een logo. Voeg tot slot de standaard voettekst toe, die is: "Lees meer op SharePoint." Sla de widget op en programmeer deze.

Let op