Voeg Stock afbeeldingen toe aan sjablonen

De Stock afbeeldingen bibliotheek stelt je in staat om kant-en-klare afbeeldingen toe te voegen aan sjablonen. Afbeeldingen kunnen worden gezocht door een trefwoord in te voeren in de zoekbalk.

Hier is het proces:

1. Creëer of bewerk een clip.
  2. Om een afbeelding toe te voegen, klik op "Kies uit bibliotheek".
  3. Selecteer vervolgens het tabblad "Stock afbeeldingen".
Op dit scherm kun je de afbeeldingen bibliotheek doorzoeken met behulp van de zoekbalk.

De zoekresultaten kunnen worden gefilterd met behulp van de opties in de linkerkolom.

Let op:

Stock afbeeldingen kunnen momenteel alleen worden gebruikt binnen sjablonen.