Wat kan ik in de Fragmenten sectie doen?

In de Fragmenten sectie kun je een voorbeeld van je fragment zien, de status controleren en ook bekijken wat het type, de naam, de laatste bewerkdatum, duratie en oriëntatie is van je fragment. Ook kun je meerdere acties uitvoeren

Ga naar Fragmenten links in het menu vanaf je Dashboard.

Je komt nu in het overzicht van je fragmenten. Boven de kolommen zie je verschillende omschrijvingen.

• Als je op het icoontje van het fragment klikt, kun je een voorbeeld van het fragment bekijken.
  • Hiernaast kun je zien wat de status is van het fragment; als hij is verwerkt na het aanmaken krijgt hij de status Klaar.
  • In de kolom Type zie je wat voor een soort fragment het is (widget, afbeelding, schermindeling, etc.).
  • De kolom Naam toont hoe je het fragment hebt genoemd.
  • Onder Template zie je welke template je hebt gebruikt om het fragment te maken.
  • De Bewerkt kolom laat zien op welke datum het fragment voor het laatst bewerkt is.
  • Bij Duratie zie je hoe lang een fragment duurt in minuten en seconden.
  • Bij Oriëntatie zie je of een fragment landscape oriëntatie  of portrait oriëntatie heeft.
  • Als je schermindelingen hebt ingesteld, heb je een optie om het fragment uit te sluiten van de schermindeling in de kolom Verstop Region. Kies voor aan of uit . Als je het aan hebt staan, wordt het fragment volledig op het scherm getoond in plaats van in de schermindeling.

Je kunt op de namen van de kolommen klikken om de lijst daarop te laten ordenen (bijvoorbeeld laatst aangepaste template komt altijd bovenaan te staan).

Als je in het overzicht meerdere fragmenten wilt selecteren, klik dan de vinkjes aan onder Selecteren. Om een fragment te bewerken, klik je op het potloodicoontje.  Verder heb je aan het einde van de rij de drie puntjes. Als je hierop klikt, verschijnen een aantal opties

• Als je Dupliceren kiest, wordt het fragment gedupliceerd en verschijnt hij in je lijst met fragmenten.
  • Met Delen kun je een fragment delen met andere gebruikers van je Organisatie omgeving.
  • Door op Verwijderen te klikken, verwijder je het fragment.