Hoe kan ik mijn notificaties managen in het CMS?

In dit artikel lees je hoe je notificaties binnen het CMS kan managen.

In het CMS kun je handig meldingen ontvangen en beheren om op de hoogte te blijven van belangrijke activiteiten en berichten. Hier lees je hoe je toegang krijgt tot meldingen en ermee kunt werken.

Toegang tot meldingen:

Om je meldingen te bekijken, klik je op het 'bel'-pictogram; dat zich bevindt in de rechterbovenhoek van de CMS-interface:

Als je ongelezen meldingen hebt, zie je een oranje stip aan het bel-icoon bevestigd. Klik op het bel-icoon om je meldingen te openen.

Controleren van ongelezen meldingen:

Na het klikken op het bel-icoon, krijg je een lijst met meldingen te zien.

Ongelezen meldingen worden gemarkeerd voor het overzicht.

Navigeren naar Postvak IN:

Als je je meldingsgeschiedenis wilt bekijken of oudere meldingen wilt beheren, volg dan deze stappen:
Klik op je gebruikersnaam, gelegen in de rechterbovenhoek van de CMS-interface.
Selecteer "Postvak IN" uit het dropdown-menu

Meldingen filteren:

Binnen de inbox kun je meldingen filteren op type en status voor een overzicht naar wens. Meldingen kunnen worden gecategoriseerd op type (Bericht/Waarschuwing) en status (Gelezen/Ongelezen). Maak gebruik van de filteropties om direct zichtbaar te krijgen waar je naar op zoek bent.

Door gebruik te maken van de notificaties, blijf je op de hoogte blijven updates, berichten en waarschuwingen binnen de CMS-omgeving. Het beheren van meldingen zorgt ervoor dat je nooit belangrijke informatie mist en je optimaal kunt werken met het CMS!