Hoe maak ik een fragment aan?

Handleiding waarin uitgelegd wordt hoe een fragment kunt aanmaken!

• Klik op de "Maak" knop boven aan het scherm en selecteer 'Fragment"
  • Selectee uit  één van de categorieen (bijv. Dynamics) die in totaal  200+ templates bevatten . Deze templates zijn al voor u ontworpen wat betreft design en vereisen minimale input.
  • Eenmaal gekozen welke categorie templates u mee aan de slag wilt gaan, selecteert u de template die het beste past bij uw doel (bijv. Aankondiging):
  • Pas de vereiste velden (naam, duratie, kleuren, titel en omschrijving) aan. Aanpassingen zijn live terug te zien in de preview:
  • Eenmaal tevreden met de resultaten, klikt u op rechtsonder op "opslaan".
  • Als het fragment eenmaal is opgeslaagd kunt u deze terugvinden onder het kopje 'Fragmenten.
  • Nog steeds niet helemaal duidelijk hoe een fragment aangemaakt kan worden? Treur niet, wij hebben alle benoemde stappen ook voor u opgenomen middels een video hieronder: