Samsung Tizen 6.5 Schermconfiguratiehandleiding

Hoe configureer je een Samsung Tizen 6.5-scherm voor digitaal signage gebruik

1: Monitor aansluiten

• Verbind de monitor met netwerk en stroomvoorziening.
  • Zet de aan/uit-schakelaar op de achterkant van het scherm op 'Aan'.
  • Zet het scherm aan met de afstandsbediening.

2: Installatie

Wanneer het scherm voor de eerste keer wordt ingeschakeld, wordt je automatisch door een instellingenmenu geleid.

1. Selecteer de gewenste taal (Nederlands).

2. Kies netwerkverbinding: bedraad of draadloos.

3. Sla over.

4. Kies (Basisinstellingen).

5. Kies liggend of staand (Liggend).

6. Auto Power Off.

7. Kies Aangepaste App.

Een toetsenbord verschijnt waar je de URL moet invoeren:

http://connect-sssp.cms-ds.com/tizen

8. Verbinden met RM Server (Overslaan).

9. Stel de datum en tijd in.

• NTP (Network Time Protocol) zorgt voor een nauwkeurige en gesynchroniseerde tijd via het internet.

• Gebruik de afstandsbediening om naar te gaan:

Menu > Systeem > Tijd > NTP-instellingen

• Selecteer: Gebruik

• Server-URL: type pool.ntp.org of time.google.com

• Tijdzone: kies je lokale tijdzone

• Klik op Opslaan

10. Stel een PIN in (Overslaan).

11. Je bent klaar met de installatie. Selecteer 'OK'. Je wordt nu naar het onderstaande menu geleid, of druk op de Home-knop op de afstandsbediening en vervolgens op het Aangepaste App-scherm.

• Het scherm zal de Tizen-app downloaden en vervolgens verbinding maken met de Signage-server.

• Als het scherm nog niet geregistreerd is, verschijnt het startscherm van easyscreen.tv. Je kunt nu je hardware in je narrowcasting-account bekijken en fragmenten vanuit daar aanmaken.

Controleer firmware:

• Afstandsbediening > Menu > Ondersteuning > Contact Samsung

• 03-08-2023: Laatste Firmware S-PTMWWC-1100.3

Als er problemen zijn, neem dan contact op met je leverancier.