Toon je spreadsheets op digital signage schermen!

In dit artikel leer je hoe je Microsoft Excel- of Google Sheets-bestanden kunt weergeven op schermen met numerieke tekens.

Je kan je Google Spreadsheet of Microsoft Excel bestanden tonen via de Excel online widget of de Excel Sharepoint widget.

• Excel Sharepoint kan worden gebruikt voor Excel-pagina's die zijn gepubliceerd in de Sharepoint-omgeving.
  • Excel online kan worden gebruikt voor Google Spreadsheet.

Als je een zwart scherm of geen voorbeeld krijgt, voer dan &action=embedview in na de URL.

Belangrijk: Zorg ervoor dat je Google Spreadsheet of Microsoft Excel document gepubliceerd is op het web en beschikbaar is voor het CMS. Anders kan het niet worden weergegeven.

Je kunt dit ook controleren door de URL in een incognito tabblad te openen.