Wat is het verschil tussen een Company (mainuser) en een User (subuser)?

In dit artikel wordt uitgelegd wat de grootste verschillen zijn tussen een mainuser en subuser

Als gebruiker die met meerdere locaties werkt, kun je gebruik maken van subusers. Zo kunnen verschillende locaties inloggen en hun eigen hardware beheren en hebben ze restricties.

Als nieuwe gebruiker krijg je standaard een mainuser account. Dit account beheert alle hardware en de content. Als je andere gebruikers toegang wilt geven, maak je een subuser voor ze aan. Je kunt per subuser bepalen welke hardware ze kunnen aansturen en welke permissies ze hebben (bijv. aantal fragmenten wat ze kunnen programmeren en of ze hardware instellingen mogen wijzigen).

Als subuser kun je zelf geen andere accounts aanmaken en de andere accounts ook niet inzien. Wil je een andere gebruiker toevoegen die dit wel kan? Dan kun je het beste je eigen login delen, zodat jullie samen met dezelfde rechten kunnen werken.