Samsung Tizen 7.0 Schermconfiguratie handleiding

Hoe configureer ik een Samsung Tizen 7.0 scherm voor digital signage?

De monitor aansluiten en de installatie doorlopen

Volg deze stappen nadat u het beeldscherm voor de eerste keer hebt ingeschakeld:

Selecteer de taal
- Selecteer Engels als taal.
Kies Netwerkverbinding
- Kies tussen een kabel- of draadloze netwerkverbinding.
Handmatige instelling
- Kies voor handmatige instelling.
Oriëntatieselectie
- Kies Auto en niet liggend of staand.
- Kies Automatisch uitschakelen.

Speler selecteren
- Selecteer aangepaste toepassing
Voer de opgegeven URL in: https://innovation.cms-ds.com/soc-tizen/live
(Overslaan) Verbinding maken met RM

Server Datum- en tijdinstelling
Automatisch wanneer verbonden met het netwerk, vul anders de juiste datum en tijd in.
Externe configuratie activeren

PIN instellen (optioneel) of SLUITEN

U bent klaar met instellen. Selecteer OK.

U komt nu in het onderstaande menu, of druk op de afstandsbediening op de Home-knop en vervolgens op het pictogram Aangepaste app.

Connection ID

Het scherm zal de Tizen app downloaden en vervolgens een verbinding maken met de CMS server. Als het scherm nog niet geregistreerd is, toont het scherm een Connection ID.

Neem contact op met uw leverancier met de weergegeven code en schermlocatie.