De Facebook widget werkt niet, wat moet ik doen?

Deze handleiding laat de instellingen zien die je moet controleren als je problemen hebt met het gebruik van facebook widgets van het signage platform.

De meeste problemen hebben te maken met privacy-instellingen die nodig zijn om de gegevens van een Facebook-profiel te ontvangen.

Belangrijk: Pagina's moeten openbaar zijn ingesteld om te kunnen werken.

Instellingen 'Login' van het digital signage platform

Pagina's toevoegen aan digital signage:
Als u de pagina niet kunt vinden in het dropdownmenu of als de pagina geen gegevens toont, controleer dan of de pagina's correct zijn toegevoegd.

Nadat u bent ingelogd met de inlog knop op de digital signage pagina, vindt u de optie "instellingen bewerken".

Volg deze stappen:
Optie: welke pagina's wil je gebruiken met digital signage?

• Selecteer de pagina's die je wilt gebruiken en druk op "volgende".

Optie: Wat mag digital signage doen?

• Controleer of de pagina toegang heeft tot "Lees inhoud geplaatst op de pagina", dus de slider moet op "ja" staan, en druk op "klaar".

Als alles goed geselecteerd is, kun je nu de pagina selecteren in de sjablooneditor en de inhoud van die pagina bekijken.

Facebook-instellingen

Als de instellingen van de digital signage pagina correct zijn ingesteld (zoals hierboven beschreven), en je hebt nog steeds problemen: Controleer dan de privacy-instellingen van de facebook pagina zelf.
Misschien kan dit helpen om het probleem op te lossen.

Om de Facebook-instellingen te openen:
Druk op het icoontje rechtsboven > Instellingen & privacy > Instellingen

Controleer de volgende instellingen onder "Publiek en zichtbaarheid"
Post

• Verhalen
  • Volgers en openbare inhoud
  • Pagina en taggen

Toegang Facebook-pagina

Je moet toegang hebben tot de pagina die je wilt gebruiken in het CMS.

Voorbeeld dat werkt:

Voorbeeld dat niet werkt:

In dit voorbeeld is er niemand met Facebook-toegang.

In dit voorbeeld staat de gebruiker die de widget met zijn account heeft verbonden niet in de lijst van mensen met Facebook-toegang:

In deze gevallen kun je de kennisbank van Facebook raadplegen:

Page Access info (facebook)

How to give access to a page (facebook)