LG 4.0 (4.1+) Schermconfiguratiehandleiding

Volg onze instructies om een LG 4.0 (4.1 +) scherm te configureren voor naadloze integratie met ons signage-platform.

Verwijder app, voor probleemoplossing

Home > webOS > pijl omhoog > 2x OK > Wilt u de app verwijderen? >

Zorg ervoor dat het scherm de nieuwste firmwareversie heeft!

webOS Signage 4.0 - Versie 04.11.40

1. SH7E Series: 43/49/55
  2. SM5KE Series: 32/43/49/55
  3. UH5E Series: 49/55/65/75/86/98
  4. UH5F Series: 75/86/98
  5. UH5PE Series: 86
  6. UM3E Series: 75/86/98
  7. UM3F Series: 98
  8. WP400 Series: WP400/WP401/WP402

webOS Signage 4.1 - Versie 03.23.70

1. SM3G Series: 22
  2. UH5F Series: 43/49/55/65
  3. UH7F Series: 49/55/65
  4. UL3G Series: 43/50/55/65/75/86
  5. UM3DF Series: 43/49/55/65
  6. UM3DG Series: 43/49/55/65/75/86/98
  7. UM3F Series: 43/49/55/65/75/86/98

Dit combineert vergelijkbare modellen onder hun respectieve webOS Signage versies voor gemakkelijkere referentie.

Verplicht:

1. Afstandsbediening
  2. Toetsenbord (optioneel)
  3. Internetverbinding bedraad of draadloos (bij voorkeur bedraad)

Stapsgewijs plan:

1. Zet de LG webOS-display aan.
    2. Selecteer de taal die je wilt gebruiken.
    3. Selecteer het continent waar de display zal worden gebruikt.
    4. Selecteer het land waar de display zal worden gebruikt.
    5. Selecteer de tijdzone waar de display zal worden gebruikt.
    6. Selecteer OK.
    7. Druk op de afstandsbediening op de knop Instellingen.
    8. Selecteer EZ-instellingen.
    9. Selecteer SI Serverinstellingen.
    10. Verander de Toepassing Startmodus naar Lokaal.
    11. Zet Volledig Gekwalificeerde Domeinnaam aan.
    12. Voer de CMS-DS URL in: http://connect-sssp.cms-ds.com/webOS/app.ipk
      1. Dit kan worden gedaan met het toetsenbord of met de afstandsbediening.
    13. Selecteer Lokale Toepassingsupgrade en wijzig de instellingen naar Afstandsbediening.
    14. Selecteer Bevestigen.
    15. Selecteer OK.
    16. Toepassingstype ipk.
    17. Autoset AAN (Autoset UIT met firmware 4.0).
    18. Zet de display uit en weer aan.

De display zal opstarten en verbinding maken met de server. Vervolgens wordt de zes-cijferige playerID weergegeven. Met deze code kan de display worden gekoppeld aan Easyscreen.

Bedien één scherm en vergrendel andere schermen met Picture ID:

Om de Picture ID op "ON" in te stellen voor alle schermen met de afstandsbediening, volg deze stappen:

1. Zorg ervoor dat elk scherm zijn unieke ID heeft toegewezen (meestal genummerd van 1 tot 6).
  2. Druk meerdere keren op de knop "Picture ID ON" totdat alle ID's gelijk zijn en onderaan het scherm worden weergegeven.
  3. Selecteer de specifieke ID die je wilt bedienen. De andere schermen worden tijdelijk vergrendeld en zijn niet toegankelijk voor afstandsbediening.
  4. Om de controle over alle schermen terug te krijgen, druk eenvoudig op de knop "Picture ID OFF".

By following these steps, you can efficiently manage and control individual screens using Picture ID settings on your remote control.

Verwijder app

Home > webOS > pijl omhoog > 2x OK > Wilt u de app verwijderen? > JA

Wanneer de app verwijderen?

Het verwijderen van de app kan nuttig zijn als je al een andere app hebt geïnstalleerd of als je de app opnieuw wilt opstarten.

Controleer firmware

Op het dashboard van de launcher kun je in één oogopslag de soc firmwareversie van de webOS Signage controleren.

Om zowel de soc- als micom-firmwareversies te controleren, klik je op de tegel S/W Versie op het dashboard of klik je op de knop op de launcher en vervolgens op het menu Algemeen > Systeeminformatie.