LG 6.0 Schermconfiguratiehandleiding

Configureer je LG 6.0-scherm voor optimale compatibiliteit met ons signage-platform met behulp van onze uitgebreide handleiding.

Zorg ervoor dat het scherm de nieuwste firmwareversie heeft

Datum: 06-09-2024
webOS Signage 6.0
32SM5J, UL3J 43/50/55/65/75/86
UH5J, UH7J Firmware 03.25.50

Benodigdheden

• Afstandsbediening
  • Toetsenbord (optioneel)
  • Internetverbinding bedraad of draadloos (bij voorkeur bedraad)
  • Firmware-updatebestanden op een USB-medium

Stapsgewijs plan:

• Zet de LG webOS-display aan.
  • Selecteer de taal die je wilt gebruiken.
  • Algemeen > Stroom > PM Mode Uit? Snel starten aan.
  • Selecteer het continent waar de display zal worden gebruikt.
  • Selecteer het land waar de display zal worden gebruikt.
  • Selecteer de tijdzone waar de display zal worden gebruikt.
  • Selecteer OK.
  • Druk op de afstandsbediening op de knop Instellingen.
  • Selecteer EZ-instellingen.
  • Selecteer SI Serverinstellingen.
  • Verander de Toepassing Startmodus naar Lokaal.
  • Zet Volledig Gekwalificeerde Domeinnaam aan.
  • Voer de CMS-DS URL in: https://innovation.cms-ds.com/soc-webos/live/app.ipk
    • Dit kan worden gedaan met het toetsenbord of met de afstandsbediening.
  • Selecteer Lokale Toepassingsupgrade en wijzig de instellingen naar Afstandsbediening.
  • Selecteer Bevestigen.
  • Selecteer OK.
  • Toepassingstype ipk.
  • Autoset UIT.
  • Zet de display uit en weer aan.

De display zal opstarten en verbinding maken met de server. Vervolgens wordt de zes-cijferige playerID weergegeven. Met deze code kan de display worden gekoppeld aan Easyscreen.

Probleemoplossing:

Als je de code niet ziet of geen van je geprogrammeerde afbeeldingen worden weergegeven, druk dan op de home-knop en je zou de onderstaande afbeelding moeten zien.

Als je de groene webOS Signage-tabblad, zoals weergegeven in de bovenstaande foto, niet ziet, ga dan naar EZ en selecteer Afspelen via URL en zet de URL-loader uit.

Bedien 1 scherm en vergrendel andere schermen met Picture ID Aan / Uit

Stel de Picture ID in op Aan voor alle schermen met de afstandsbediening

• Elk scherm heeft zijn eigen ID (1 tot 6).
  • Druk meerdere keren op Picture ID Aan en alle ID's worden gelijk weergegeven op het scherm (onderaan). Kies de ID die je wilt bedienen en de andere schermen zullen vergrendeld zijn.
  • Door op Picture ID Uit te drukken, kun je weer alle schermen bedienen.

Verwijder app (indien nodig)

Home > webOS > pijl omhoog > 2x OK > Wilt u de app verwijderen? > JA

Controleer firmwareversie

Op het dashboard van de launcher kun je in één oogopslag de soc firmwareversie van de webOS Signage controleren.

Om zowel de soc- als micom-firmwareversies te controleren, klik je op de tegel S/W Versie op het dashboard of klik je op de knop op de launcher en vervolgens op het menu Algemeen > Systeeminformatie.